2560091 | 593 | 6 online | IP:54.166.141.12
17:04:48 20.06.2018
Fillimi | Harta | Listingu | Komente/Pyetje | Shpallje [Falas] | Nyje | Stafi
Indeksi | Regjistro Firmėn Tuaj | Login [Klientėt] | Lista | Statistika |
 
Etc Albania
 
Edukimi dhe Trajnimi
 
   
 
  Pėrshkrimi:
ETC-Vlore-Albania, Entrepreneurship Training Center - Qendra e Trajnimit te Sipermarrjes, paraqet nje inisiative te shperhapjes se kultures sipermarrese permes trajnimeve, konsulences dhe ekspertizes qe ajo jep si ofruese Sherbimesh per Zhvillimin e Biznesit . ETC- Vlore-Albania, operon ne kuadrin e Entrepreneurs Training Program - Programi i Trajnimit te Sipermarrjes, inisitive e SEED (Southeast Europe Development- Zhvillimi i Ndermarrjeve ne Evropen Juglindore), IFC-se dhe Bankes Boterore me shtrirje ne gjithe vendet e Evropes Juglindore. Per zhvillimin e aktivitetevete saj, ETC ka ndertuar nje marrveshje partneriteti me Universitetin Teknologjik " Ismail Qemali " Vlore dhe nje Bord Keshillues i perbere perfaqesues te Universitetit, SEED dhe ETC-se keshillon veprimtarine trajnuese te zhvilluar prej qendres. ETC ka nenshkruar nje Memorandum Mirekuptimi me CGInternational, nje korporate Kanadeze qe operon ne fushen e trajnimit, konsulences dhe zhvillimit te kapaciteteve e pranishme ne 65 vende te botes permes te cilit synohet te fitohet nje rol qendror dhe aktiv ne zhvillimin e bizneseve dhe komuniteteve ne Shqiperi, Kosove e Mal i Zi.  
 
  Description:
Etc-Vlore-Albania, Entrepreneurship Training Center, represents a new initiative for the expansion of the entrepreneurship culture through training's, consultancy and expertise it gives as a Services Deliver for Business Development. Etc-Vlore-Albania operates on the frame of the Entrepreneurs Training Program, an initiative of SEED (Southeast Europe Enterprise Development), IFC ( International Finance Corporation) and the World Bank. For the development of the training activities, Etc-Vlore-Albania made a Partnership Agreement with the Technological University "Ismail Qemali" Vlore-Albania and an Advisory Board with representatives of the University, SEED and ETC gives advises over the training activity developed by the center. ETC signed a Memorandum of Understanding with CGInternational, a Canadian corporation operating on the fields of training, consulting and capacities development being present in 65 countries all over the world. Through this MOU is aimed to be gained a central and active role in businesses and communities development in Albania, Kosovo and Monte Negro.  
Etc Albania

Edukimi dhe Trajnimi

Prof.As.Dr.Arta Musaraj (PhD)


Adr: P.O.Box 4348 Posta Vlore
Vl _ Shqipėria
Albania - Shqipėria
Tel:00 355 33 23 479
Cel:355682281811
Fax:00 355 33 23 481
Web Faqja nė Internet: [1157]  e-mai: [7] 
 
 

Pėrfaqėsia nė shtete tė jashtme:
 
Kontakt:
Adresa:
Tel:
 
Shfletuar: 2892 herė 
Ndryshimi i fundit: 2008-01-30 13:32:43 
Vlerėsimi nga vizitorėt:
 
Nr i votave: 5 
VLERĖSONI Etc Albania KLIKONI KĖTU! :: Fillimi Regjistro Firmėn Tuaj Login [Klientėt] Statistika ::
[Menaxherėt] [WebMail] [A]